Egy vizsla Prágában

Egy vizsla Prágában

Cikkek az Indexen

2009. május 15. - TH

Ma rögtön két igen érdekes cikket találtam az indexen, ajánlom mindenki figyelmébe.

Íme az első, ez a komolyabb témájú.

A második pedig elejétől a végéig egy igen bizarr történet. Ebből az utolsó mondat a kedvencem: "A környék utcáit a rendőrség lezárta, az ott parkoló autókat sem lehetett elvinni, a helyi parkolási társaság (a ferraris botrányról hírhedtté vált Belváros-Lipótváros Parkolásszervező és Üzemeltető Zrt.) parkolási ellenőrei azonban elkezdték büntetni a parkolási időt túllépő autósokat, mondta el az Indexnek egy ott parkoló autós."

Ez utóbbi cikket elemzi már a Tékozló Homár is...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pragaivizsla.blog.hu/api/trackback/id/tr761122964

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kötöttségek nélkül 2009.05.15. 11:33:24

A szabál az szabál...Volt egy kis csetepaté ma reggel a belvárosban, két ember, egy taxis és egy kormányőr egyaránt hülyén viselkedett, természetesen ennek ki más, mint egy ártatlan járókelő itta meg a levét. A két hunyó már megvan, kivizsgálás indult ell…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása