Egy vizsla Prágában

Egy vizsla Prágában

Megint hétfő

2008. október 21. - TH

Hétfő este kicsit nehezebben szabadultam a munkahelyről (munkahelyes bejegyzés is lesz majd, de most a kutyásak jobban érdekelnek ENGEM :) )  mint szerettem volna, úgyhogy este 7-re értem haza. Öcsi sikeresen elszakította a kanapé huzatának egy részét, roppant boldoggá téve engem ezzel. Felhívtuk Brascót, megbeszéltük, hogy fél 8-kor találkozunk a Klamovka parkban. Mentünk is, Öcsi nagyon izgatott volt a villamoson (mi voltunk az egyetlen utasok az egész kocsiban, ez gondolom tetszett neki), és szinte lerángatott róla a parknál. Berobogtunk a parkba, majd végre elengedhettem. Brascóék már ott voltak, és már nyomták is kezembe a sört. Öcsi és Brasco folytatták a hancúrozást ott, ahol vasárnap abbahagyták. Öcsi kicsit rosszul lépett, nyüszögve mutogatta a bal első lábát, de gyorsan megvigasztaltam egy kevés sörrel. Úgy tűnik, Öcsi és Brasco is kedvelik a Staroprament. :) Mikor már egy órája kint voltunk, még vacsorameghívást is kaptunk Brascóéktól, amit persze elfogadtunk, és már indultunk is. Egy nagyon szép új lakásban laknak, annak ellenére, hogy a srác jelenleg munkanélküli, a leányzó meg még közgázt tanul. Majd kipuhatolózom, hogy hogyan csinálják. :)
A vacsora nagyon finom volt, csirke+gomba+sonka+sajt rétegekben egymáson és úgy megsütve, hozzá krumplipüré és káposzta. Öcsi és Brasco a vacsora alatt végig körbe-körbe ugráltak a kanapékon és foteleken a hátunk mögött, kipukkadt focilabdával és egyéb játékokkal játszottak kötélhúzást, morogtak, pattogtak fel-le, 1 korsó sört kiborítottak, és meg sem álltak. Vacsora után hazaindultunk, hogy még értelmes időben hazaérjünk. Persze a buszra 20 percet kellett volna várni, úgyhogy hazakutyagoltunk. Gondoltam, hogy Öcsi kellőképpen elfáradt a játéktól, és hamar ki fog dőlni...naív voltam: mit neki 3 óra folyamatos játék és rohangálás! Gyorsan megvacsorázott (Brascóéknál is kapott vacsit, de azon osztozott Brascóval - mondhatni egy tálból cseresznyéztek, bár cseresznye pont nem szerepelt a menüben -, így az nem volt elég), aztán velem kezdett birkózni. Nem tudom, milyen duracell elemeket raktak bele, de nem akart lemerülni. Azért amikor lefeküdtünk aludni, nem tiltakozott, és pillanatokkal később már csak nyugodt szuszogást lehetett hallani az irányából.

A bejegyzés trackback címe:

https://pragaivizsla.blog.hu/api/trackback/id/tr25724468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tihi 2008.10.21. 20:41:54

szerintem a sör után a pálinkás kenyeret is ki kellene próbálnod egyszer... :D

HKati 2008.10.21. 23:38:09

Tipp az ifjú pár lakását illetően: talán ott is van szülői segítség ...

Öcsi lába teljesen meggyógyult a sörtől? És ha igen, belsőleg vagy külsőleg használt(átok)?

TH 2008.10.22. 10:18:35

tihi 2008.10.21. 20:41:54
A pálinkát/vodkát szereti, ezt már teszteltük korábban. De az a fontos, hogy a sört is szeresse egy prágai vizsla...

TH 2008.10.22. 10:19:55

HKati 2008.10.21. 23:38:09
Nem volt semmi baja a lábának, csak rosszul lépett, és ilyenkor fél percig húzza, meg nyüszög (ez minden kutyánál előferdül). Ilyenkor pici vigasztalás jár neki, ez történt ezúttal elsősorban sör formájában, és természetesen belsőleg (mit ér a sör külsőleg?).

petra · http://stoneminehunter.gportal.hu 2008.10.22. 16:29:43

hello!
nagyon királynak tűnik kutya szempontból ez a prága! csupa kedves kutyás ember és gyönyörű erdős kutyasétáltató hely!
a mielőbbi viszontlátásra!

TH 2008.10.22. 17:33:33

petra · stoneminehunter.gportal.hu 2008.10.22. 16:29:43
Mert az is! Az erdő is szuper, és a park is. Sajnos fix turnusokat még itt nem találtunk, és sokan rémülten viszik el a kutyájukat, mások nem rémülten, de szintén tovább mennek (hiába akarnak az ebek játszani), de nem rossz a helyzet. Viszonylag kevés kutyával találkozunk sajna, a céges lakás közelében jóval többet ismertünk ennyi idő után. Viszont nem volt senki, akivel tudtam volna beszélgetni normálisan...

TH 2008.11.07. 10:03:20

HKati 2008.10.21. 23:38:09
Igen, konkrétan a srác szülei vették a lakást...:)
süti beállítások módosítása