Egy vizsla Prágában

Egy vizsla Prágában

Születésnap

2008. október 18. - TH

Október 14-én töltötte be Öcsi első életévét. Nagy esemény ez egy kis vizsla életében, úgyhogy ezt megünneplendő elmentünk az állatorvoshoz, hogy megkapja az éves kombinált oltást, megnézték a fogait (Pedigree fogápolási hónap van), majd bementünk a városba, hogy megkaphassa azt az ajándékot, amit hónapok óta terveztem neki a szülinapjára: a Blup! ágyat. A Blup ágy egy műanyag golyócskákkal töltött ágy, ami elvileg nagyon kényelmes állatnak és embernek egyaránt. A boltban boldogan köszöntötték Öcsit, ő pedig nagy érdeklődéssel fedezte fel a helyiséget.
Kipróbálta a foteleket, összeugrálta a két eladóleányt stb. Kiderült, hogy a neki megfelelő L méret épp nincsen, úgyhogy kénytelen voltam XL-est venni. Ez egy óriási ágy, nem volt könnyű belerakni a külső huzatba (barna huzatot választottam sárga oldalakkal - remekül megy a vizslaszínhez), majd a nejlonzsákba. Miközben Öcsi fizetett, én elkezdtem játszani az ajtóban levő kutya formájú ajtókitámasztóval...ja nem, fordítva, én fizettem, és ő játszott vele. Gondoltam, hogy veszek neki egyet, de 2500 forintot azért nem akartam adni érte, a bolt ajtaját támasztót pedig nem vihettük el, így aztán lebeszéltük Öcsit arról, hogy magával vigye, és kirepültem a boltból - Öcsi húzott, én meg próbáltam nem elejteni az óriási ágyat. Öcsi nagyon boldog volt, otthon azonnal végigfeküdt rajta. Másnap a nagy pakolásban végül kiderült, hogy az ágynak nem maradt hely a kocsiban, így ez egyelőre otthon maradt, és várja, hogy magammal hozzam legközelebb, és Öcsi véglegesen birtokba vehesse.

A bejegyzés trackback címe:

https://pragaivizsla.blog.hu/api/trackback/id/tr61720395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vétó 2008.10.19. 16:08:30

óóó, hát ez így egy szomorú történetvég. kénytelen továbbra is az én dobozomban aludni???? vagy már azt se vittétek?

TH 2008.10.20. 10:11:08

vétó 2008.10.19. 16:08:30
A dobozt természetesen vittük, de Öcsi napközben előnyben részesíti a kanapét (hiszen vizsla), este meg az ágyat vagy a kanapét (hiszen vizsla).
Úgyhogy a dobozodban, kedves Vétó csak elvétve piheg, de a fontos kincseit (labda, bot stb.) általában abba rejti a pokróca alá.
süti beállítások módosítása