Egy vizsla Prágában

Egy vizsla Prágában

Hosszú szünet

2008. október 29. - TH

Először is szeretnék elnézést kérni mindenkitől a hosszú szünet miatt, sajnos nem jut mindig mindenre időm/energiám...
Mindenesetre megvagyunk, jól vagyunk stb.
Öcsi pénteken rosszul volt, hányás, hasmenés, stb..., úgyhogy Brasco gazdijával, Jirkával elmentünk az állatorvoshoz, aki szépen megvizsgálta és beinjekciózták szépen...Szombaton és vasárnap is visszamentünk, hogy teljes legyen az antibiotikum kúra, elég hatásosnak tűnt. Most már diétáznia sem kell tovább szerencsére.
A négynapos ünnep alatt itt volt két volt Breonás kolléganőm (Simon Kati és Szabina), és szombaton sikerült is találkoznom velük, egy 4 órai estebédféleség keretében, melyet az U Klašterában költöttünk el.
A munka meglehetősen unalmas, remélhetőleg ez ügyben történik valami változás, mert egész nap azzal foglalkozni, hogy a szűrőfeltételeknek megfelelő e-mail címeket kiválogassuk a rendszerből meglehetősen unalmas és egyhangú foglalatosság.
Hát egyelőre ennyi, péntektől vasárnapig otthon leszek, úgyhogy lesz, akivel telefonon v. személyesen tudunk beszélni.

Ja, és Öcsi csütörtökön hisztinapot tartott megint, ugatott végig, és széttépett amit csak elért. Kiszedte a szemetest a mosogató alatti csukott szekrényből, levert és széttört egy vázát, majd a cserepek közül kiette a növényt, és széttépte a bejárati ajtó belső műbőr huzatát és a mögötte levő szivacs szigetelőréteget...szerencsére a tulaj nem volt mérges emiatt.

A bejegyzés trackback címe:

https://pragaivizsla.blog.hu/api/trackback/id/tr29739346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tihi 2008.10.30. 08:55:10

hehh, tegnap reggel sikeresen teljesítettem a "C" forgalom vizsgát! :D úgyhogy most kezdhetem az egészet elölről...

TH 2008.10.30. 13:32:52

tihi 2008.10.30. 08:55:10
Mit kezdhetsz elölről?

tihi 2008.10.30. 23:05:39

az "E" kategóriához ugyanúgy Kresz, műszaki, BÜ (a mumus), rutin és forgalom vizsga kell :(

Geococcyx californiatus 2008.11.05. 15:04:25

MOST MÁR tényleg tessék elmesélni, mi is történt a kis vizslával! Szeretne (biztos) internetezni, de talán nem tudja a jelszót, mellesleg azt üzente, hogy cserébe ágyban alszik...
süti beállítások módosítása