Egy vizsla Prágában

Egy vizsla Prágában

Blogajánló

2008. december 11. - TH

Mivel most semmi aktuális témám nincs, amiről írhatnék (Öcsi szeme szépen gyógyul, a meló a szokásos stb.), úgyhogy marad a blogajánló. :)
Legyen mai témánk a nyelv, nyelvtan és a helyesírás. :)
Elsőként ebben a témában az egyik legjobb talán don B blogja, még ha néha bonyolult dolgokba is megy bele, de érdekes témákat szokott feszegetni.
Kicsit más téma, de ugyancsak nagyon érdekes Leiter Jakab félrefordításos blogja, ahol különböző hivatásos fordítók félrefordításait elemzik.
Itt meg bár még sok cikket nem olvastam el, de általában kedvelem Nádasdy Ádám közérthető - ezért a témát egyszerűsítve tárgyaló - nyelvészettel kapcsolatos cikkeit.
A Leiter Jakab blogról jutottam az egyik kommentelő saját blogjára, amiből ezt a bejegyzést tartanám mindenképp említésre érdemesnek, őszintén szólva nekem tetszett a tartalma is.
Hát egyelőre ennyi, ha valaki tud még a témához kapcsolódó blogot, cikket, bármit belinkelni, ne habozzon megtenni a kommentekben.

Update:
Természetesen továbbra is várom az esetleges témajavaslatokat, hogy miről szeretnétek olvasni. Már itt van a listámon a cseh adó- és TB-rendszer, de ezek komoly utánajárást igényelnek, ezért ezeket nem tudom a közeljövőre ígérni. A tömegközlekedésről szóló bejegyzés nem váltott ki reakciókat, úgyhogy a közlekedési témát is félreteszem egyelőre. Szóval ha bárkinek, bármi ötlete van, kommenteljen, küldjön e-mailt, szóljon Skype-on vagy bárhol.

A bejegyzés trackback címe:

https://pragaivizsla.blog.hu/api/trackback/id/tr97817593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása