Egy vizsla Prágában

Egy vizsla Prágában

Eb 3

2008. december 08. - TH

Öcsi igen boldog volt Vétó hétvégi jelenlététől, én szintén. :)
Szombaton Vétó otthon maradt, hogy gazdái nyugodtan tudjanak várost nézni. Vétó ezt igen zokon vette, pár percig nyüszögött az ajtónál, aztán pár órán kereszül az előszobában feküdt, és csak délutánra oldódott fel kicsit, jött rá, hogy azért nem dőlt össze a világ, és gazdik nélkül is van élet. Azért este igen boldog volt, amikor kiderült, hogy nem vesztette el végleg hőn szeretett gazdáit, és azok visszatértek hozzá. :)

Vasárnap már délelőtt indultak, Öcsi szomorúan nézett utánuk, de beletörődött abba, hogy nem maradnak velünk örökké. Délután elmentünk a dokibácsihoz, aki elégedett volt a szeme javulásával, úgyhogy új krémet kaptunk. Este sikerült megbeszélni találkozót Brascóékkal, Öcsi rettenetesen boldog volt, és igen önfeledten játszottak egy órán keresztül. Ha minden jól megy, a héten többször is találkozunk velük!

Most meg már hétfő van, és igen álmosan ülök az irodában...

A bejegyzés trackback címe:

https://pragaivizsla.blog.hu/api/trackback/id/tr47810725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vétó 2008.12.08. 13:11:27

Vétó még egyszer nagyon köszöni, hogy megnézhette Prágát, lerághatta Öcsi orrát és megismerhette a mesekertet. Hogy arról a nagy adag sertéshúsról ne is beszéljünk :D úgy tűnik, a nyugodt pihenésből van némi hátraléka, szóval este óta leginkább csak alszik :D
süti beállítások módosítása